Bone coatings

Elke gewenste kleur

De coating van een keuken, meubel of interieurdelen bepaalt in hoge mate de duurzaamheid en kwaliteit van het materiaal zelf. Bij Bone Coatings maken we gebruik van hoogwaardige 2K interieurlak: krasbestendig, bestand tegen schoonmaakmiddelen en is ringvast. Onze lakken zorgen voor een langere levensduur van uw producten.

Indien nodig zullen wij een product ook voorschuren en voorbehandelen. Wij kunnen producten in elke gewenste kleur spuiten, verkrijgbaar in elke afwerking van mat tot hoogglans. U kunt ook kiezen voor speciale effecten zoals twee kleuren, handgeschilderd effect, strijklakeffect, spateffect en metallic design. Informeer voor de andere mogelijkheden!

Het is afhankelijk van het materiaal, de staat van het materiaal en de gewenste look hoe vaak een product behandeld dient te worden.

Materialen

Toepassingen

Kies de juiste uitstraling

Speciale effecten

N
MDF en massief hout
N
Metaal en aluminium
N
Kunststof
N

Glas

N

Fineer

N

Massief hout

N
Nieuw of gerenoveerd
N
Meubels
N
Interieur
N
Keukens
N
Natuurlook
N
Elke mogelijke kleur
N
Elke mogelijke glans en glansgraad
N
Beits en/of wasolie
N
Tweekleurig
N
Handgeschilderd effect
N
Spateffect
N
Strijklakeffect
N
Metallic design

Kan het interieur van uw horeca-aangelegenheid wel een nieuwe look gebruiken? Zien de meubels in de kantine of showroom er niet meer zo uit als eerst? Dankzij Bone Coatings wordt het weer als nieuw.

Is het eigenlijk tijd voor een nieuwe keuken maar schrikt u van de prijzen? Met een natlak-behandeling geeft u uw keuken, meubels en andere interieurdelen voor een voordelige prijs een tweede leven met een compleet nieuwe look.

Bezoek ook

Adres

Fabrieksweg 4a
5531 PP Bladel

Contact