Over ons

Bone Coatings

Met meer dan 25 jaar ervaring (van voorheen Special Coatings) verzorgt Bone Coatings hoogwaardig lakwerk voor keukens, meubels, interieurdelen, fijnmetalen en kunststof onderdelen. Bone Coatings is specialist op het gebied van hoogglans spuitwerk, harde was en wasolie. Wij voeren lakwerk uit maar ook bijkomende werkzaamheden zoals voorschuren, renovatiewerk en inpakken.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met het door ons geleverde resultaat. Afspraak is afspraak! Uw product staat op de afgesproken dag en tijd klaar voor afhalen. Wij hebben het dan al voor u ingepakt, zodat u het alleen nog maar in hoeft te laden. Dat scheelt u de nodige tijd.

Selemix

Selemix is een multimix systeem dat voldoet aan vele eisen op het gebied van oppervlaktebehandeling. Dit merk is uitermate geschikt voor allerlei soorten metalen oppervlaktes. Selemix voldoet aan de Europese milieuregelgeving. Selemix kan door de systemen van Bone Coatings in iedere gewenste kleur gemixt worden.

ICA

ICA is een merk dat de focus legt op hout- en glaslakken. De lak van ICA lak gebruikt voor het lakken van interieur. De lak is dekkend waardoor efficiënt gespoten kan worden. ICA kan ook door de systemen van Bone Coatings in iedere gewenste kleur gemixt worden.

Kan het interieur van uw horeca-aangelegenheid wel een nieuwe look gebruiken? Zien de meubels in de kantine of showroom er niet meer zo uit als eerst? Dankzij Bone Coatings wordt het weer als nieuw.

Is het eigenlijk tijd voor een nieuwe keuken maar schrikt u van de prijzen? Met een natlak-behandeling geeft u uw keuken, meubels en andere interieurdelen voor een voordelige prijs een tweede leven met een compleet nieuwe look.

Bezoek ook

Adres

Fabrieksweg 4a
5531 PP Bladel

Contact