Bone coatings

Een beter milieu

Samen werken we aan een beter milieu; Bone Coatings draagt daar graag een steentje aan bij. Wij verwerken al het door ons gebruikt materiaal met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. In samenwerking met gespecialiseerde recycle- en afvalverwerkingsbedrijven. Onze zuinige spuitcabines zijn ingericht met geavanceerde systemen voor luchtcirculatie en hergebruik. Op het dak van Bone Coatings liggen ruim 300 zonnepanelen, zodat een deel van de te verbruiken stroom zelf te gegenereerd kan worden.

Kiezen voor natlakken is op zich al een milieubewuste keuze: in plaats van oude spullen weggooien geeft u ze een nieuw leven. Wij merken dat onze klanten hier steeds vaker gebruik van maken – verantwoord wonen of werken voelt immers goed.

Kan het interieur van uw horeca-aangelegenheid wel een nieuwe look gebruiken? Zien de meubels in de kantine of showroom er niet meer zo uit als eerst? Dankzij Bone Coatings wordt het weer als nieuw.

Is het eigenlijk tijd voor een nieuwe keuken maar schrikt u van de prijzen? Met een natlak-behandeling geeft u uw keuken, meubels en andere interieurdelen voor een voordelige prijs een tweede leven met een compleet nieuwe look.

Bezoek ook

Adres

Fabrieksweg 4a
5531 PP Bladel

Contact